субота, 28 липня 2007 18:44

БЮТ звинувачує Морозa в спробі "організувати путч ГКЧП"

Блок Юлії Тимошенко розцінює намір скликати 31 липня позачергову сесію Верховної Ради як спробу зірвати проведення дострокових виборів.

"Скликання колишнім спікером Олександром Морозом разом з екс-депутатами від проурядової коаліції позачергової сесії Верховної Ради України є цинічною спробою зірвати проведення дострокових виборів, в односторонньому порядку знищити домовленості на високому рівні по виходу з політичної кризи і породити чергове громадянське протистояння", - підкреслюється в заяві БЮТ, поширеному в суботу.

БЮТ звинувачує Мороза в "політичному авантюризмі", спробі "організувати путч ГКЧП" і нагадує, що "особи, які не маючи законних, делегованих народом повноважень, проголошують себе діючою Верховною Радою, - є кримінальними злочинцями, що намагаються здійснити антиконституційний переворот і захоплюють владні повноваження", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинувачує Морозa в спробі "організувати путч ГКЧП"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі