понеділок, 10 вересня 2007 19:47

БЮТ ініціює позачергову сесію Київради для звільнення Черновецького

Блок Юлії Тимошенко в Київській міській раді ініціює проведення позачергової сесії ради для звільнення мера Києва Леоніда Черновецького і його заступника, секретаря Київської міської ради Олеся Довгого.

Про це сказано в повідомленні БЮТ.

"Ми звертаємося з закликом до всіх політичних сил підтримати ініціативу фракції БЮТ у Київраді для проведення позачергової сесії з таким порядком денним", - сказано в повідомленні.

БЮТ у Київраді пов"язує таку ініціативу з тим, що основна увага команди Черновецького зосереджена на незаконних махінаціях із землею, незаконному присвоєнні майна громади Києва, рейдерських атаках на комунальні підприємства й установи.

Раніше Довгий заявив, що заплановані на 13 й 27 вересня сесії Київради переносяться на жовтень для того, щоб політичні партії й блоки не використовували сесійний зал Київради для агітації.

Лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко допускає проведення дострокових виборів мера Києва в жовтні, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ ініціює позачергову сесію Київради для звільнення Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі