понеділок, 10 листопада 2008 08:07

Буш з нетерпінням чекає на сьогоднішню зустріч з Обамою

Буш з нетерпінням чекає на сьогоднішню зустріч з Обамою
Свою першу зустріч в Білому Домі проведуть сьогодні, 10 листопада, президент США Джордж Буш і майбутній глава держави Барак Обама.

Новообраного президента запросили на вечерю в Білому домі.

Президент США Джордж Буш має намір провести зустріч з Бараком Обамою, щоб розповісти про найбільш гострі проблеми, що стоять перед країною.

"Ми попросимо офіційних осіб адміністрації представити доповіді команді Обами з поточних політичних питань, від фінансових ринків до війни в Іраку. Я з нетерпінням чекаю можливості обговорити ці питання з обраним президентом на початку наступного тижня", - сказав Буш, виступаючи на південному лужку Білого дому перед співробітниками апарату президентської адміністрації.

Зокрема, Буш збирається приділити підвищену увагу світовій фінансовій кризі і ситуації в Іраку. Президент відзначив, що такі заходи дозволять провести плавну передачу влади Обамі.

"Мирна передача владі - одна з основних ознак справжньої демократії. Зробити цей процес якомога гладшим - пріоритетне завдання останніх місяців мого президентського терміну", - заявив Буш.

Нагадаємо, що Джордж Буш, який залишить Білий дім 20 січня 2009 року, пообіцяв співробітничати з сенатором-демократом Бараком Обамою, який переміг на президентських виборах в США.

Обраний президент США Барак Обама пообіцяв узятися за вирішення економічних проблем негайно після початку виконання своїх обов"язків.

Як повідомлялося, обраний президент США Барак Обама збирається відмінити відразу декілька указів Джорджа Буша, як тільки прийме присягу 20 січня. Про це заявив керівник його так званої "перехідної команди", його прихильників, які згодом стануть новою адміністрацією США.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Буш з нетерпінням чекає на сьогоднішню зустріч з Обамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі