четвер, 20 грудня 2007 19:02

Буш висловився відносно присвоєння Путіну "людини року"

Буш висловився відносно присвоєння Путіну "людини року"
Президент США Джордж Буш вважає, що журнал Time в середу назвав його російський колегу Володимира Путіна "людиною року" тому, що він є "послідовним лідером".

"Я вважаю, вони помістили його туди, оскільки він послідовний лідер. І головне питання: до чого приведе ця послідовність? На що буде схожа країна десять років?" - сказав Буш на прес-конференції, яка проходить в четвер у Вашингтоні.

"Я сподіваюся, звичайно, - продовжив президент, - що Росія - це країна, яка розуміє, що необхідний контроль і збалансованість, вільні і чесні вибори і жива преса".

Американський журнал Time оголосив голову російської держави "Людиною року" за зміцнення стабільності і підвищення ролі Росії в світі. На думку видання, останній рік перебування Путіна на посту президента Росії був найбільш успішним.

Кандидатура Путіна випередила таких відомих в світі людей, як колишній віце-президент США Гор і англійська письменниця, автор книг про Гарі Поттера Джоан Роулінг, передає агентство Ассошиейтед прес.

Зараз ви читаєте новину «Буш висловився відносно присвоєння Путіну "людини року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі