вівторок, 26 лютого 2008 08:13

Буш упевнений, що наступним президентом стане республіканець

Чинний президент США Джордж Буш 25 лютого висловив упевненість в тому, що наступним главою держави стане кандидат від Республіканської партії, повідомляє AP.

За словами президента, йому на зміну прийде однопартієць, який "продовжить битву" в Іраку. "Я впевнений, в 2008 році ми утримаємо Білий дім", – поділився Буш своїми міркуваннями на зборах спонсорів його партії у Вашингтоні.

"І я не хотів би, щоб президент-республіканець працював один. Ми маємо повернути контроль над Палатою представників, відбити Сенат і забезпечити республіканським кандидатам перемогу на губернаторських виборах", – сказав тим, хто зібрався Буш.

На думку президента, основні ідеї республіканців – низькі податки, міцна оборона й особисті свободи – залишаються привабливими для його співгромадян, а тому шанси на здійснення його планів вельми великі.

"Я так говорю, тому що розумію, як мислять американці і що думають наші кандидати. Жодних питань – з вашою допомогою 2008-й стане великим роком", – пообіцяв глава держави прихильникам своєї партії.

Нагадаємо, що кандидати-демократи дотримуються іншого погляду. На їхню думку, республіканці на чолі з Бушем затягли країну до ями, і витягати її звідти виборці ні за що не довірять однопартійцям нинішнього президента.

Нагадаємо, що боротьбу за пост глави держави зараз ведуть три основні кандидати. Від республіканців – Джон Маккейн, а від демократів – Барак Обама і Хіларі Клінтон, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Буш упевнений, що наступним президентом стане республіканець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі