середа, 12 грудня 2007 11:30

Буш сумнівається у правильності рішення Медведєва про прем"єрство Путіна

Буш сумнівається у правильності рішення Медведєва про прем"єрство Путіна
Президент США Джордж Буш чув про те, що президент Росії Володимир Путін схвалив висунення кандидатури віце-прем"єра уряду РФ Дмитра Медведєва на пост президента Російської Федерації, але сам не дуже добре знає Медведєва. З такою заявою Буш виступив в інтерв"ю американському телеканалу ABC News.

"Я не дуже добре його знаю і не дуже пам"ятаю, хто це", - заявив Буш. За словами президента США, він також чув про те, що Медведєв, у свою чергу, запропонував Путіна на пост прем"єр-міністра РФ після президентських виборів у березні 2008 року, проте не знає, чи прийняв Путін якесь рішення з цього приводу. "Я думаю, що нам краще просто дочекатися виборів і подивитися, що відбудеться", - заявив Буш.

При цьому Буш не став прямо відповідати на питання про те, хотів би він бачити Путіна як російського прем"єр-міністра. "Я не знаю. Дозвольте мені сказати так: сам я не хотів би так вчиняти. Я особисто хочу завершити свій президентський термін і дозволити комусь іншому встати біля керма. Саме це і відбудеться в США", повідомляє АМІ "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Буш сумнівається у правильності рішення Медведєва про прем"єрство Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі