неділя, 02 вересня 2007 11:05

Буш розповів, чим займеться після своєї відставки

У США виходить книга про Джорджа Буша, в якій він розкриває таємницю, чим займеться після того, як покине Білий дім. Деякі подробиці стали відомі вже зараз.
У США наступного тижня виходить в світ нова книга про Джорджа Буше під назвою "Абсолютно упевнений", авторові якої, відомому журналістові Роберту Дреперу вдалося дістати доступ до американського президента в ході шести інтерв"ю.

Як повідомили у видавництві "Саймон енд Шустер", книга об"ємом 480 сторінок поступить у продаж у вівторок, 4 вересня. Її повна назва -"Абсолютно упевнений: президентство Джорджа Буша".

Напередодні виходу книги у світ Дрепер ознайомив з її змістом газету New York Times, а також передав цьому виданню частину стенограм своїх інтерв"ю з Бушем.

У грудні минулого року під час бесіди з Дрепером у Овальному кабінеті Білого дому Буш розкрив журналістові свої плани на майбутнє, повідомивши, що після відходу з поста президента він планує заснувати і очолити в Далласі (штат Техас) новий центр під назвою "Інститут свободи" (Freedom Institute) для просування демократії за кордоном.

"У нас буде хороше місце в Далласі", - сказав Буш Дреперу.

При цьому він повідомив журналіста, що після відходу з Білого дому має намір зайнятися також заробленням грошей для своєї сім"ї за допомогою платних виступів.

Буш при цьому також послався на досвід своїх попередників на посту президента США - свого батька Джорджа Буша-старшого і Біла Клінтона, які регулярно виступають за солідні гонорари як в США так і за кордоном.

"Я не знаю, скільки отримує мій батько, але це більш ніж 50-75 тисяч доларов за виступ", - сказав Буш, додавши, що "Клінтон робить великі гроші", повідомляє РІА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Буш розповів, чим займеться після своєї відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі