субота, 09 червня 2007 10:26

Буш прибув до Італії з офіційним візитом

Президент США Джордж Буш прибув з офіційним візитом до столиці Італії. В суботу у Буша запланована зустріч з папом римським Бенедиктом XVI, президентом Італії Джорджо Наполітано та прем"єр-міністром Романо Проді.

Боїнг-747 президента США, приземлився в п"ятницю пізно ввечері в міжнародному римському аеропорту Фюмічіно, який охороняють півтори тисячі американських і італійських агентів спецслужб, і де в цей час відмінили посадки і зльоти всіх інших пасажирських авіалайнерів.

З аеропорту глава Білого дому відправиться на Віллу Таверна - в резиденцію американського посла в Італії. В суботу вранці у Буша намічена зустріч в Квірінальськом палаці з президентом Італії Джорджо Наполітано, після якої він відправиться до Ватикану на аудієнцію з папом римським Бенедиктом XVI. Це буде перша зустріч президента США з понтифіком. Цього ж дня в програмі Буша робочий сніданок з прем"єром Романо Проді.

Ввечері на Віллі Таверна у Буша відбудеться півгодинна зустріч з екс-прем"єром Італії Сильвіо Берлусконі, повідомляє Газета.ru.


Зараз ви читаєте новину «Буш прибув до Італії з офіційним візитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі