понеділок, 31 березня 2008 14:31

Бунт в канадській в"язниці: один ув"язнений загинув, ще один поранений

Один ув"язнений загинув, ще один отримав поранення в результаті безладів, що спалахнули, у в"язниці в місті Агасіз (провінція Британська Колумбія). Як повідомила телекомпанія CTV, хвилювання спалахнули вночі, коли група ув"язнених в"язниці Mountain Institution почала бити вікна в спортивному залі виправної установи.

На території в"язниці введений режим ізоляції, при якому ув"язнені не покидають камер. У виправному закладі почалася ретельна перевірка дотримання режиму.

Як повідомив представник Канадської служби виконання покарань, в розслідуванні обставин вбивства ув"язненого беруть участь співробітники Королівської канадської кінної поліції.

В"язниця Mountain Institution розташована в 120 кілометрах на схід від Ванкувера. У ній утримуються 442 злочинці, засуджені до двох і більше років тюремного ув"язнення, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Бунт в канадській в"язниці: один ув"язнений загинув, ще один поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі