субота, 09 лютого 2008 18:05

Будівлю Мінюсту Вірменії знищила пожежа

Внаслідок пожежі, що трапилася в суботу вранці в Єревані, практично повністю знищена будівля Мінюсту Вірменії, повідомляє агентство "Новости-Армения" з посиланням на замглави Рятувальної служби Вірменії генерал-майора Врежа Габріеляна.

"Внаслідок пожежі три чверті будівлі міністерства юстиції Вірменії згоріли, повністю вигорів дах, а також третій і четвертий поверхи, трохи пошкоджено другий поверх", - сказав Габріелян.

За його словами, сигнал про спалах надійшов о 4:44 ранку за місцевим часом, о 4:48 пожежних розрахунків вже прибули на місце події, а о 10:20 пожежу вже було локалізовано.

"На даний момент тривають роботи з гасіння пожежі, вогонь практично згашено, хоча пожежні розрахунки продовжують роботу над гасінням невеликих вогнищ спалаху", - сказав Габріелян.

За його словами, боротьбу з вогнем ведуть більше двох десятків пожежних розрахунків, задіяно вісім одиниць спецтехніки, шість водовозів. На місці події працюють також рятувальники, співробітники поліції стежать за дотриманням громадського порядку.

Пожежі в міністерстві юстиції Вірменії, яка практично повністю знищила будівлю, привласнено найвищий - третій - ступінь складності.

Президент Вірменії Роберт Кочарян доручив правоохоронним органам з"ясувати причину спалаху, а також розпорядився забезпечити міністерству юстиції умови (приміщення) для нормальної роботи.

Як повідомила прес-секретар міністерства юстиції Лана Мшецян, за попередньою версією, причиною пожежі стала несправність електропроводки.

За словами радника начальника Рятувальної служби республіки полковника Миколи Григоряна, жертв і постраждалих немає, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Будівлю Мінюсту Вірменії знищила пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі