пʼятниця, 25 січня 2008 18:17

Будинок Антоніо Бандероса, який був незаконно побудований, знесуть

У зв"язку з ухвалою іспанської влади про знос незаконних споруд будинок відомого голлівудського актора Антоніо Бандераса, який розташований поблизу іспанського курорту Марбелья, найближчим часом зникне з лиця землі, пише Telegraph.

Знаменитий актор, що зіграв роль ярого захисника скривджених і знедолених у фільмі "Маска Зорро", за іронією долі сам став жертвою корумпованих чиновників, що незаконно передали зелену зону, де зараз стоїть його будинок, під забудову. Суд Малаги встановив, що колишній домовласник самовільно захопив ділянку і почав будівництво, не отримавши належну ліцензію.

За рішенням суду, Бандерас повинен звільнити свій будинок в елітному районі Лос Монтерос на березі Середземного моря у восьмитижневий термін.

У цьому будинку Бандерас зі своєю дружиною актрисою Мелані Гріфіт живевже 11 років.

Сотні власників нерухомості на середземноморському узбережжі Іспанії, зокрема іноземці, придбали свої будинки, абсолютно не порушуючи закон зі свого боку. Зараз через програми соціалістичного уряду Іспанії зі зносу прибережних нелегальних споруд вони ризикують втратити ці будинки, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Будинок Антоніо Бандероса, який був незаконно побудований, знесуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі