четвер, 26 липня 2007 17:23

Буддисти 45 країн світу готуються до триденної медитації

Буддисти з 45 країн світу 29 липня почнуть загальну медитацію, яка продовжиться три доби і повинна буде за цей час "збільшити співчуття і взаєморозуміння".

Медитативний марафон за участю 550 буддійських центрів почнеться в 22:00. За 72 години, поки триватиме медитація, буде вимовлено 100 мільйонів мантр.

"Зараз, коли конфлікти, що розростаються, готові підпалити нашу "маленьку" планету, ми хочемо створити поле позитивної енергії, яке б об"єднувало всіх людей і допомагало зберігати мир", - заявив глава Російської Асоціації буддистів школи Карма Кагью Олександр Койбагаров.

За його словами, медитативний марафон - це не тільки символічна акція. "Ученими доведено, що буддійська медитація благотворно впливає на людський мозок, покращує самопочуття, і допомагає знайти емоційну рівновагу", - відмічено в повідомленні асоціації буддистів, повідомляє "Ленти.Ру"

Зараз ви читаєте новину «Буддисти 45 країн світу готуються до триденної медитації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі