понеділок, 30 березня 2020 18:07

"*буча Україна!" - чоловік, якого безкоштовно привезли з В'єтнаму, обізвав батьківщину нецензурною лайкою
4

Користувачі соцмереж у відповідь на записане відео почали писати Ярославу Іжику образливі коментарі та погрози
Фото: facebook.com/usi.zhik
Користувачі соцмереж у відповідь на записане відео почали писати Ярославу Іжику образливі коментарі та погрози
Користувачі соцмереж у відповідь на записане відео почали писати Ярославу Іжику образливі коментарі та погрози
Ярослав Іжик записав відео, в якому пояснив образливі слова емоціями

Українець Ярослав Іжик, який 29 березня матюкливим словом висловився про Україну на власному відео, видалив образливий ролик і тепер вибачається в соцмережах.

Однак відео, на якому пасажири спецрейсу з В'єтнаму проривають кордони через небажання залишатися в обсервації, а Іжик називає Україну "*бучою", встигли зберегти деякі користувачі соцмереж. Зокрема, миколаївський журналіст Олег Деренюга оприлюднив його на своїй сторінці.

29 березня Ярослав Іжик був серед пасажирів евакуаційного спецрейсу з В'єтнаму. Українці безкоштовно прилетіли літаком додому. Його оплатив в'єтнамський бізнесмен, який евакуював своїх співгромадян з України. Нашому посольству вдалося домовитися, щоб літак назад повернувся не порожній, а взяв на борт українців.

Перед вильотом пасажирів повідомили, що їм доведеться провести на батьківщині два тижні в обсервації. Кожен дав таку підписку. Однак після прильоту до аеропорту "Бориспіль" люди "забули" обіцянки, прорвали кордони та роз'їхалися по домівках в різні міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обсервацію для приїжджих з-за кордону облаштують в готелях

Ярослав Іжик записав ці події на відео, негативно коментуючи карантинні заходи в аеропорту. Був такий незадоволений, що прокоментував прорив пасажирів нецензурною лайкою.

"С*ка, дивіться, проривають *бучу оборону. *буча Україна!" - висловився Іжик.

Це відео швидко набрало багато переглядів у соцмережах і спричинило негативну реакцію користувачів.

30 березня в соцмережі Іжик опублікував кілька відео.

"Побачив величезну кількість переглядів і негативних коментарів. Я вже вдома. Я розумію, що всі нас бачать п*кидьками", - сказав Ярослав.

У 10-хвилинному відео розповів, що, на його думку, викликало таку реакцію пасажирів спецрейсу. Він негативної думки про умови перельоту. Однак подякував в'єтнамському бізнесмену, який оплатив літак, та українському посольству.

"А ось Україна так собі проявила себе. Дозвіл на виліт надійшов із застереженням, що, можливо, нас посадять на обсервацію", - сказав Іжик.

Автор: instagram.com/usi.izhik
  Ярослав Іжик записав відео, в якому пояснив образливі слова емоціями
Ярослав Іжик записав відео, в якому пояснив образливі слова емоціями

Згодом в Instagram опублікував ще одне коротке відео. Цього разу - з вибаченнями. Образу України пояснив емоціями після важкого перельоту та сказав, що насправді вважає Україну своєю батьківщиною й любить її - тому й повернувся.

"Перечекати напасті набагато приємніше вдома. І я хочу попросити пробачення у всіх, кого міг образити або зачепити. Це неналежна фраза. Особливо тут вона трактується вирваною з контексту і вигляд має супержахливий", - сказав Іжик.

Бунт через обсервацію влаштували пасажири літаків із Катару та Балі.

Згоду на 14-денний обов'язковий карантин туристи з Катару нібито підписали ще при посадці на літак. Прилетівши до України, заявили, що про обсервацію не чули, доки не сіли на рейс, а тому виходити з літака відмовляються.

Зараз ви читаєте новину «"*буча Україна!" - чоловік, якого безкоштовно привезли з В'єтнаму, обізвав батьківщину нецензурною лайкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі