вівторок, 05 червня 2007 14:55

Брюс Уїлліс загрожує повбивати залицяльників своїх дочок

Зірка "Міцного горішка" заявив, що постійно знущається з друзів своїх дівчаток. Йому досить лише строго подивитися на молодика, щоб той зрозумів, що не можна поводитися погано з його дочками. "Я не лиходій. Я просто говорю хлопчикам, що хочу спочатку поспілкуватися з ними. Це все, про що я прошу. Я просто дивлюся на них, і вони відразу ж всі розуміють", - заявив актор.

"Я завжди доручаю одному з них стежити за порядком. Якщо мої дочки, наприклад, запрошують друзів повеселитися у басейні, я підходжу до кого-небудь з них і питаю: "Ей, хлопець, як тебе звуть?" Він відповідає: "Синджен". А я йому говорю: "Синджен, ти стежиш за порядком. Якщо щось трапиться з однією з моїх дочок, в першу чергу я прийду до тебе і уб"ю твоїх друзів прямо на твоїх очах, а ти будеш останнім".

У Брюса Уїлліса три дочки від колишньої дружини Демі Мур Талулла Белі Уїлліс - наймолодша, вона народилася в 1994 році. Старша - Румер Гленн Уїлліс - з"явилася на світло в 1988 році, середня - Скаутизм Ляру Уїлліс - в 1991-му, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Уїлліс загрожує повбивати залицяльників своїх дочок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі