четвер, 31 січня 2008 15:05

Брокерам в Індії заважає статуя бика

Брокери Бомбейської біржі в Індії зажадали змінити місцерозташування статуї бронзового бика - талісмана цього торгового майданчика, повідомляє ВВС News. Вони скаржаться на те, що роги бика направлені у бік трейдерів, що є для останніх зловісною ознакою.

Зараз біржа переживає нелегкі часи у зв"язку з падінням вартості більшості акцій. Аналітики пояснюють це загальносвітовою кон"юнктурою, але багато індійських брокерів упевнені, що корінь всіх їх бід лежить саме в статуї.

Трейдери хочуть, щоб релігійні експерти звірилися зі свідченнями астрологів і визначили, в якому напрямі слід розвернути бика, щоб він приносив успіх. При цьому керівництво біржі заявило, що у них немає ніяких планів з перенесення статуї, не збирається воно і розмовляти із цього приводу з релігійними авторитетами.

Статуя бика була встановлена на ступенях головного входу Бомбейської фондової біржі 12 січня 2008 року за ініціативою менеджменту майданчика. Проте установка талісмана співпала з сильною за останні декілька років кризою на фондовому ринку Індії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Брокерам в Індії заважає статуя бика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі