Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 18:10

Брітні Спірз схудла на 120 тисяч доларів (ФОТО)

Виписавшись з наркоклініки і оформивши розлучення з Кевіном Федерлайном, співачка Брітні Спірс вирішила відсвяткувати початок нового життя пластичною операцією вартістю 120 тисяч доларів.

За словами її друзів, 25-річна Спірс почала своє перетворення, схуднувши на п"ять кілограмів під час перебування в наркологічній клініці Promises в Малібу. Припинивши вживати наркотики і алкоголь і почавши ходити в тренажерний зал, Спірс позбавилася від зайвої ваги і почала виглядати стрункіше. Проте злі язики кажуть, що такого ефекту співачці вдалося добитися після спеціальних ін"єкцій, що розщеплюють жир і виводять його з організму.

У пасхальну неділю Брітні Спірс продемонструвала всім своє нове тіло на баскетбольному матчі команди Los Angeles Lakers. Таблоїди відразу опублікували звістку про те, що співачка почала зустрічатися з одним з гравців команди Люком Уолтоном.

Не дивлячись на те, що Брітні є фанатом LA Lakers, цього разу особливого інтересу до гри вона не проявила і покинула матч ще до закінчення другої чверті. Співачка відправилася по магазинах і заглянула в бутік Lisa Kline. Після того, як вона пішла з магазина, продавщиці не змогли утриматися від сміху через те, що при вході, як і будь-якому відвідувачеві, вони запропонував їй випити.

"Мені було так соромно, коли я сказала це, - говорить одна з консультанток. – Коли вона сказала, що хоче апельсиновий сік, я пішла в магазин через дорогу, щоб купити його".

У магазині Брітні переміряла величезну кількість речей і питала у персоналу їх думку, з приводу того, як вона виглядає. У результаті Спірс купила одяг на 2 тисячі доларів. "Вона так пишалася тим, як вона виглядала, вона в дуже хорошій формі", - повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірз схудла на 120 тисяч доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути