пʼятниця, 30 листопада 2007 10:16

Брітні Спірс знову вагітна

Брітні Спірс знову вагітна
Сенсаційну новину повідомили напередодні американські ЗМІ: Брітні Спірс знову вагітна. Співачка розіслала своїм друзям електронні листи про те, що чекає третю дитину, і як підтвердження додала до них результат ультразвукового дослідження. Вона навіть назвала ім"я батька – це відомий музичний продюсер Джонатан Ротем. Майбутній татусь у інтерв"ю журналу InTouch визнав, що Брітні носить його дитину. За свідченнями очевидців, Спірс абсолютно щаслива і впевнена, що народження дитини допоможе їй подолати чорну смугу в житті. За майбутню багатодітну матір можна тільки порадіти, проте в світлі подій останніх місяців ентузіазм Брітні викликає, скоріше, подив.

По-перше, у співачки вже є двоє малолітніх дітей, опіка над якими в судовому порядку передана її колишньому чоловікові Кевіну Федерлайну. Брітні визнана судом нездатною до виконання материнських обов"язків і усунена від виховання власних нащадків, отримавши дозвіл лише на короткі зустрічі з ними. Тоді як Федерлайн, який під час шлюбу зовсім не виявляв особливої турботи про дітей, на цьому тижні отримав від журналу Details титул "зразкового батька". А напередодні Різдва між колишнім подружжям розгорілася суперечка про те, хто в праві провести з Шоном Престоном і Джейденом Джеймсоном святкову ніч. Справа знову дійшла до суду, проте, за останньою інформацією, Спірс і Федерлайн все ж таки вирішили це питання полюбовно.

По-друге, викликає справедливі сумніви творче майбутнє Спірс. Через дві попердні вагітності та зруйнований шлюб Брітні фактично пішла з сцени. З поп-зірки N1 вона перетворилася на скандальну героїню світської хроніки, втративши минулу славу і форму. Здійснені після розлучення спроби повернутись у шоу-бізнес показали: на одному імені вже далеко не виїдеш. Громадськість дивиться на колишню зірку вже не з обожнюванням, як раніше, а з іронією. І ось тепер, коли, здавалося б, потрібно починати працювати в поті чола, Брітні знову збирається в декрет.

По-третє, вибір батька. Звісно, Джонатан Ротем – успішний продюсер, не порівняти з безіменним танцівником, якого шлюб зі знаменитістю вивів у люди. Але ще недавно він направо й наліво розповідав про свої близькі стосунки зі співачкою, мало нагадуючи людину, готову до серйозних відносин.

Іншими словами, зараз у Брітні є всі шанси як для того, щоб повторити колишні помилки, так і для того, щоб довести, що гіркий досвід не минув марно. Якщо повториться стара історія, на імені й кар"єрі Брітні Спірс можна ставити хрест. Залишається сподіватися, що їй вистачить сили на вірний крок, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс знову вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі