четвер, 24 січня 2008 14:58

Брітні Спірс знову не змогла зайти в будівлю суду

В середу Брітні Спірс не вдалося повернути собі право бачитися зі своїми синами. Вона знову втекла з судового засідання з цього питання.

26-річна співачка, яка до цього вже не з"явилася на декілька слухань, на очах у представників ЗМІ прибула до будівлі суду вчасно.

Проте в само будівлю, де знаходилися її адвокати, а також колишній чоловік Кевін Федерлайн, вона не зайшла, повідомив представник суду Алан Парачині. Спірс виїхала приблизно через 30 хвилин після прибуття, мабуть, передумавши бути присутньою.

На цьому короткому слуханні за закритими дверима суддя Гордон залишив без зміни розпорядження, надаючи Федерлайну повну опіку над дітьми і заборону Спірс їх відвідувати.

У занедбаної поп-зірки суд відібрав дітей 1 жовтня, проте пізніше дозволив відвідувати їх під наглядом соціального працівника. 4 січня цей дозвіл був анулюваний після того, як Спірс відмовилася повертати дітей Федерлайну, закрилася у ванні і з істерикою була госпіталізована.

В середині січня Спірс теж намагалася потрапити на слухання до суду, але не змогла з собою впоратися. Коли вона вийшла зі своєї машини, її відразу ж обступили фотографи. Замість того, щоб зайти в будівлю суду, Брітні швидко сіла назад в автомобіль і виїхала з криками: "Відійдіть, я боюся вас. Припиніть це. Припиніть. Я хочу назад в машину. Дайте мені сісти в машину, будь ласка", передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс знову не змогла зайти в будівлю суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі