понеділок, 24 вересня 2007 11:16

Брітні Спірс загрожує тюремний термін на півроку

"Королева таблоїдів", як останнім часом називають співачку Брітні Спірс, знову втрапила в халепу. Стало відомо про один інцидент, який може перешкодити Брітні відновити її добре ім"я. Брітні Спірс були пред"явлені звинувачення в керуванні автомобілем із простроченими правами, а також у тому, що вона втікла з місця дорожньо-транспортної пригоди, винуватицею якої стала.

У серпні цього року на автомобільній стоянці в Сенчурі-сіті на північ від Лос-Анджелеса співачка не впоралася з керуванням і врізалася на своєму Мерседесі в припарковану машину. Папарацці, які, за своїм звичаєм, переслідували Брітні, змогли зняти те, як вона вчинила аварію, вийшла з машини, оглянула свій дорогий автомобіль, сіла на водійське місце і втікла з місця події, не залишивши жодних відомостей про себе.

Власник автомобіля тільки за три дні подав скаргу на знамениту скандалістку. Увесь цей час він не знав, хто розбив його машину. Але випадково побачив відеоролик, викладений папарацці на одному з інтернет-сайтів, і впізнав у нім не тільки популярну співачку, а й власну автівку.

Перевірки, зроблені поліцією, показали, що Брітні Спірс ніколи не складала іспити на права за місцем проживання в Каліфорнії. Про це повідомив пресі Нік Веласкез, представник прокуратури Лос-Анджелеса. Тепер Брітні загрожує не тільки крупний штраф у розмірі двох тисяч доларів, а й позбавлення волі строком до півроку, пише Newsru.co.il.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс загрожує тюремний термін на півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі