понеділок, 26 листопада 2007 12:57

Брітні Спірс всиновлює двох китайських близнят

Брітні Спірс всиновлює двох  китайських близнят
Співачка розповіла друзям, що вона знаходиться на завершальній стадії переговорів з агентством з усиновлення. Нещодавно суд тимчасово відібрав у Брітні дітей, дворічного Шона Престона та однорічного Джейдена Джеймса, доручивши опіку над ними її колишньому чоловіку Кевіну Федерлайну. Спірс дозволено лише відвідувати синів.

Брітні вирішила всиновити двох шестирічних малюків з Китаю, прагнучи заповнити порожнечу, що утворилася після втрати дітей.

Брітні стало ще важче, коли тиждень тому їй заборонили возити дітей на автомобілі після того, як вона проїхала на червоне світло в Голлівуді.

Сьогодні має відбутися новий раунд переговорів з приводу опіки над дітьми, на якому вирішуватиметься питання про те, з ким діти проведуть різдвяні й новорічні свята.

Якщо Брітні дійсно доведе всиновлення до кінця, то вона приєднається до клубу знаменитих мам, що зробили те саме, таких як Мадонна і Анджеліна Джолі, повідомляє газета News of the world.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс всиновлює двох китайських близнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі