пʼятниця, 04 січня 2008 11:40

Брітні Спірс відвезли в лікарню

Поп-співачку Брітні Спірс 4 січня відвезли з її будинку в Каліфорнії на машині швидкої допомоги. Схожу на Спірс жінку, що була у свідомому стані, винесли з будинку на ношах і відвезли до найближчого шпиталю.

За кілька годин до цього в будинок Спірс приїхали охоронці її колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна, щоб забрати його синів. Проте співачка відмовилася віддавати дітей, після чого охоронці викликали поліцію і швидку допомогу. За словами поліцейських, поп-зірка перебувала "під впливом невідомої субстанції".

Наразі сини Спірс - дворічний Шон Престон і однорічний Джейден Джеймс - знову знаходяться у Кевіна Федерлайна.

Брітні Спірс і Кевін Федерлайн одружилися в жовтні 2004 року. Розлучення Спірс і Федерлайна було оформлене в липні 2007 року. У жовтні 2007 року суд передав права на опіку дітей Федерлайну, який стверджує, що Спірс не може належним чином виконувати батьківські обов"язки. У тому ж місяці суд тимчасово позбавив Брітні Спірс права бачитися з її дітьми, а потім дозволив їй зустрічатися з синами тричі на тиждень у присутності третіх осіб, повідомляє телеканал CNN.
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс відвезли в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі