четвер, 03 квітня 2008 10:10

Брітні Спірс таємно зустрічається з колишнім чоловіком (ФОТО)

З моменту розставання в 2006 році Брітні Спірс і Кевін Федерлайн постійно судилися, проте тепер колишнє подружжя, схоже, знову зближується.

Як повідомляє обізнане джерело, на Великдень Брітні і Кевін таємно зустрілися. Ця зустріч 23 березня пройшла так добре, що вони вирішили поїхати відпочивати разом кудись подалі від Голлівуду.

"Кевін хоче відвезти Брітні, щоб зрозуміти, чи можна між ними щось врятувати. Коли він їй це запропонував, вона сказала, що готова поїхати у будь-який час", - говорить джерело.

Тим часом, адвокат Федерлайна, Марк Вінсент Каплан, заявив, що останнім часом ситуація з Брітні покращала, проте призвав не робити поспішних виводів. "Її батько Джеймі добре працює. Ситуація стабілізувалася. Але чи означає це, що вона видужала? Звичайно, ні", - говорить він.

Каплан відзначив, що негатив в пресі з приводу Брітні скоротився, замість цього з"явилися новини про її успіхи, наприклад зйомки в епізоді серіалу How I Met YourMother і повернення колишнього менеджера Ларрі Рудольфа. Федерлайн завжди хотів бачити Брітні здоровою і щасливою, додав Каплан.

Ларрі Рудольф зі свою чергу розповів в інтерв"ю журналу Extra: "Я не бачив Брітні більше року. Але після того, як я провів з нею пару днів за минулий тиждень, вона мені здалася щасливою як ніколи. Ми не говорили про роботу. Думаю, у неї все відмінно. Її батько чудово справляється. Люди люблять її. Упевнений, що її знову чекає зліт кар"єри", пише Star.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс таємно зустрічається з колишнім чоловіком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі