четвер, 06 березня 2008 13:08

Брітні Спірс стала вчителькою танців (ФОТО)

Ось вже не перший місяць поп-співачка навчає 5-річних дітей мистецтву танцю. Ймовірно, паралельно Брітні намагається сама пригадати все те, чому її учили в роки її сходження до вершин слави, задовго до появи в її житті наркотиків, алкоголю і проблем із законом.

Брітні Спірс у вівторок приступила до навчання іншого класу з 5-річними дітьми. Уроки проходять в танцювальній студії Millennium DanceStudio на півночі Голлівуду.

Одна з її учениць Елісса розповіла журналу People: "Мені подобається Брітні. Сьогодні ми спочатку танцювали поволі, а потім все швидше, швидше і швидше. Потім, ми трохи пограли. Мені подобається повторювати за Брітні, подобається як вона танцює - тому що це так весело".

Мати Елісси, Пем додала: "Дивно спостерігати за Брітні, коли вона спілкується з дітьми. Елісса не перестає танцювати, навіть після закінчення уроку. Такий ось заряд енергії після занять з Брітні. Вона дійсно надихає мою дочку", повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс стала вчителькою танців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі