неділя, 27 січня 2008 16:47

Брітні Спірс розгулювала напівголою (ФОТО)

Аднан Халіб, бойфрендБрітні Спірс, в ексклюзивному інтерв"ю розповів про свої відносини з скандальною співачкою. Аднан стверджує, що грошей за інтерв"ю йому не заплатили. Папарацці зізнався, що був шокований, коли Брітні запросила його в свою машину. Халіб стверджує, що з Брітні його зв"язують щирі відносини, а не користь, і якщо Брітні Спірс погодиться, він готовий на ній одружитися.

Також папарацці розповів, що не тільки не братиме грошей за інтерв"ю, але і не продаватиме ексклюзивні знімки Брітні Спірс, хоча все ще формально працює на своє агентство. Також Халіб запевнив всіх, що у Брітні Спірс немає ніяких відхилень в психіці, вона не схильна до самогубства, а просто засмучена, що їй не дають бачитися з її двома маленькими дітьми.

24 січня відбулося чергове засідання суду, на якому рішення про заборону Брітні Спірс відвідувати дітей могло бути переглянуте. Співачка приїхала на засідання, проте так і не змогла увійти до залу суду і через 30 хвилин після приїзду повернулася додому. Суд лише повторив своє колишній вердикт - опікуном дітей призначений колишній чоловік Брітні Спірс Кевін Федерлайн, а самій співачці з дітьми бачитися заборонено.

Тим часом колеги Халіба продовжують переслідувати пару всюди і забезпечують Інтернет-сайти знімками їхнього повсякденного життя. Брітні Спірс вірна собі - повсюда з"являється з розпатланою зачіскою, облізлими нігтями і без нижньої білизни, повідомляє FederalPost.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс розгулювала напівголою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі