вівторок, 12 лютого 2008 09:49

Брітні Спірс прийшла на танці в трусах одягнутих поверх панчох (ФОТО)

 
Схоже, психіатрична клініка не сильно вплинула на сумбурний стиль життя Брітні Спірс і вже точно не змінила її пристрасть огидно одягатися. Скандально відому зірку бачили в її найулюбленіших (мабуть, одних і тих же), вже сильно рваних, панчохах в сіточку, в розтягнутій футболці, без ліфчика, зате в трусах, надітих на панчохи, при виході із студії танцю "Міленіум" в Голлівуді.

Спірс вийшла покурити і прямо при численних папарацці, які чекали її, почала поправляти свої панчохи, знявши при цьому труси. Брітні супроводжував новий охоронець, найнятий її батьками, щоб стежити не за безпекою, а швидше за поведінкою дочки, пише TheDaily Mail. Перед тим, як зайти назад, зірка, яка проігнорувала цього року церемонію вручення престижної музичної премії Grammy, викрикнула папарацці: ". f...ck theGrammys!".

В даний момент Спірс знаходиться під опікунством власного батька, який може розпоряджатися її 40-мільйонним статком. Джемі Спірс був призначений опікуном дочки після того, як вона удруге лягла в психіатричну клініку. Джемі і Лінн, мати Брітні, стурбовані тим, що їх дочку випустили з лікарні на 11 днів раніше призначеного терміну.

В кінці січня Спірс відвезли в лікарню при Університеті Каліфорнії прямо з її будинку в Беверлі Хіллс після того, як психіатр, який спостерігає співачку, подзвонив медикам і виразив стурбованість її неадекватною поведінкою. На початку січня Спірс потрапила до лікарні аналогічним чином, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс прийшла на танці в трусах одягнутих поверх панчох (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі