середа, 06 лютого 2008 12:44

Брітні Спірс посадив на наркотики її менеджер

 Заборонний судовий наказ відносно менеджера Брітні Спірс Сема Лутфі звинувачує його у тому, що він приохотив співачку до наркотиків, а також захопив контроль над її будинком і грошовими рахунками, повідомляє у вівторок увечері телеканал Sky News. Згідно наказу, Лутфі наказано триматися подалі від Спірс і припинити утиск.

Підставою для наказу послужила просторова скарга матері Брітні Спірс. У ній, зокрема, зазначається, що "Лутфі практично переїхав у будинок Брітні і претендував на те, щоб захопити владу над її життям, будинком і грошами".

Нагадаємо, що співачка була поміщена під опіку свого батька і адвоката у зв"язку з її психічним станом. Суд також заборонив їй контактувати з її родичами і друзями, у тому числі і з Лутфі, а також зобов"язав її пройти медичну експертизу, щоб встановити ступінь її осудності.

В даний час Спірс знаходиться під наглядом лікарів в психіатричному відділенні UCLA Medical Center. Точні терміни її виходу з лікарні поки невідомі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс посадив на наркотики її менеджер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі