Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 15:05

Брітні Спірс підозрюють в крадіжці чотирьох шуб

Брітні Спірс, можливо, доведеться давати пояснення з приводу звинувачень в крадіжці. Занепалу поп-зірку підозрюють в крадіжці чотирьох шуб.

Спірс, якій нещодавно виповнилося 26 років, нібито забрала шуби загальною вартістю 28200 доларів з вечірки з нагоди свого дня народження в Скандинавському особняку, яка відбулася в минулу суботу.

Захід проходив в Бель Ері (штат Каліфорнію) і було присвячено просуванню скандінавських брендів на американському ринку. Для піару на нього була запрошена Брітні.

Іменинниці вручили шоколадний торт з написом "З днем народження, Брітні". Друзі і декілька гостей зібралися навколо її столу і заспівали традиційне "З днем народження тебе". Також на свято прийшла Періс Хилтон, яка потім приєдналася до компанії Брітні і вони відправилися продовжувати веселитися в готель.

Це вже не вперше, коли Брітні викривають в крадіжці. Минулого тижня вона прихопила з собою перуку з манекена, на виході з секс-шопа в Голлівуді, повідомляє AHN.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс підозрюють в крадіжці чотирьох шуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути