середа, 08 серпня 2007 13:03

Брітні Спірс переспала з малознайомим студентом (ФОТО)

Скандальна співачка Брітні Спірс провела ніч із малознайомим студентом.

Зйомки нового відео на сингл співачки під назвою Give Me More проходили в лос-анджелеському готелі Standard за декілька днів до того, як було офіційно оголошено про розлучення Спірс із Кевіном Федерлайном. У масовці разом із іншими знімався студент Майк Енциніас.

Проте за кілька годин зйомок у Брітні різко перемінився настрій, вона звеліла припинити роботу й відправила всіх додому. Всіх, окрім невеликої групи хлопців, яких асистент Брітні особисто вибрав для неї. У їх числі опинився Майк. Молодих людей запросили до Брітні в готель трохи випити біля басейну.

"Брітні пила мохіто й віскі Jack Daniel"s. Несподівано вона приголомшила всіх, роздягнувшись до поясу. У такому вигляді вона увійшла до басейну з напоєм у руках, капелюхом і в темних окулярах", - розповідає Майк.

Після цього асистент Спірс підійшов до нього й сказав, що співачка бажає з ним "розважитися". Тоді він поліз до неї в басейн. "Вона обійняла мене ногами, і я став цілувати її, стараючись з усієї сили. Поки я пестив її губи, шию й груди, вона випила ще пару мохіто і віскі", - розповідає він.

Коли о 4 годині ранку веселощі закінчилися, Майка запросили до апартаментів Брітні, де він побачив її лежачою на ліжку в самих лише рожевих трусиках. "Вона була готова, і я цим скористався", - говорить Майк. Залишок ночі хлопець планував провести в номері Спірс, але тут один з його друзів знепритомнів від випитого і мало не потонув у басейні. Прийшов охоронець і звелів Майку відвести свого приятеля додому, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс переспала з малознайомим студентом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі