понеділок, 08 вересня 2008 08:48

Брітні Спірс отримала премії MTV в трьох номінаціях

Брітні Спірс отримала премії MTV в трьох номінаціях
Американська співачка Брітні Спірс отримала 8 вересня премії музичного телеканалу MTV в трьох номінаціях. Її кліп на пісню "A PieceOfMe" ("Частинка мене") був визнаний кращим в номінації "Кліп року", а також в номінації "Краще відео в стилі поп", а сама вона була названа "кращим виконавцем" року. Нагадаємо, що на аналогічній церемонії в 2007 році Спірс не отримала жодної премії.

Кращим виконавцем був визнаний Кріс Браун з піснею "WithYou" ("З тобою"). Нагороду за "Кращу хореографію" отримала група Pussycat Dolls за композицію "When I Grow Up" ("Коли я виросту"), а кращим виконавцем в стилі хіп-хоп був визнаний Ліл Уейн з композицією "Lollipop" ("Льодяник").

Серед рокерів перемогла група Linkin Park з кліпом "Shadow of the day"("Сутінки"), а серед дебютантів переможцем стала група Tokyo Hotel з піснею "Ready, Set, Go!" ("На старт, увагу, марш!")

Церемонія відбулася в павільйоні голлівудської кіностудії Paramount в Каліфорнії., повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс отримала премії MTV в трьох номінаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі