понеділок, 02 квітня 2007 12:43

Брітні Спірс названа найбільш нездоровою знаменитістю (ФОТО)

Мати двох дітей Брітні Спірс, яка нещодавно виписалася з наркологічної клініки, визнана найбільш нездоровою знаменитістю. Читачі журналу про здоров"я Lime віддали 81% голосів голосів за цю представницю шоу-бізнесу. На їхню думку, вона більше за інших потребує того, щоб "змінити своє життя і зробити кроки у напрямку до більш здорового і збалансованого способу життя".

Ліндсі Лохан цього року зробила кілька вірних кроків на шляху до здорового способу життя. В її здоров"ї до цих пір сумніваються лише 14% респондентів. Репер Емінем, на думку читачів журналу, теж повинен змінити своє ставлення до здоров"я. За нього проголосувало 4%. 20-річна голівудська актриса Міша Бартон іноді нехтує власним здоров"ям. 1% читачів Lime віддали за неї свої голоси.

А ось "Королевою здорового способу життя" була визнана телеведуча Опра Вінфрі. За неї проголосували 47% респондентів, оскільки, на їхню думку, вона зробила найбільший внесок до пропаганди здорового способу життя серед американців. За здоров"я велосипедиста Ленса Армстронга проголосувало 37% респондентів. У 8% респондентів ніяких сумнівів не викликає стан здоров"я музиканта Оззі Озборна і супермоделі Тайри Бенкс.

79% американців вважають, що колишній віце-президент США Альберт Гор більше за всіх вплинув на їхні погляди щодо важливості захисту навколишнього середовища. Актор Роберт Редфорд набрав в цьому рейтингу 11% голосів. Леонардо Ді Капріо – 6%, а актриса Сьюзан Сарандон – 4%.

44% респондентів обрали акторку Кемерон Діаз як ідеального партнера з йоги. Вона удвічі випередила дружину Віла Сміта Джаду Пінкет Сміт, за яку проголосували 22% читачів Lime. Репер L.L. Cool J набрав 18% голосів, а актор Марк Волберг – 17%.

Найбільше американці хотіли б зайнятися спортом з Сальмою Хайек (37%), на другому місці - Бред Пітт (30%), на третьому - акторка Деріл Хана (13%), повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс названа найбільш нездоровою знаменитістю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі