понеділок, 19 березня 2007 16:27

British Airways вибачилася за труп в першому класі

Авіакомпанія British Airways принесла офіційні вибачення пасажирам першого класу літака Boeing 747, які впродовж дев"ятигодинного перельоту з Делі до Лондона були вимушені перебувати поряд з трупом.

За словами одного з пасажирів, 54-річного Пола Тріндера, через деякий час після зльоту члени екіпажа внесли до відділення першого класу жінку, якій на вигляд було близько сімдесяти років. Її поклали на крісло і, щоб вона не звалювалася з нього, зафіксували ременями і подушками. Тільки тоді чоловік зрозумів, що напроти нього сидить труп.

Представники British Airways, коментуючи ситуацію, заявили, що відразу після зльоту літня жінка, яка летіла в салоні економ-класу, померла. Екіпаж ухвалив рішення перенести її в перший клас, оскільки там було більше місця, і посадити поряд дочку померлої. "Екіпаж намагався, щоб смерть пасажира на борту не викликала неспокою в інших, тому було ухвалено таке рішення, за яке ми вибачаємось", - відзначили в авіакомпанії.

Там підкреслили, що смерть пасажирів на борту їхніх лайнерів - явище доволі рідкісне. Щорічно з 36 мільйонів чоловік, яких перевозить British Airways, у польоті вмирають близько десяти, з посиланням на газету Daily Mail, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «British Airways вибачилася за труп в першому класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі