середа, 03 березня 2010 15:59

Британського коміка не пускають на "Оскар", щоб він не образив "Аватар"

Британського коміка не пускають на "Оскар", щоб він не образив "Аватар"

Британському коміку Саші Бароу Коену, відомому за фільмом "Борат", не дозволять виступити на церемонії вручення премій "Оскар".

Продюсери шоу Білл Меканік і Адам Шенкман викреслили його зі списків учасників церемонії, вважаючи, що підготовлене Коеном шоу може образити творця "Аватара" Джеймса Камерона.

Джерела видання стверджують, що Коен планував з"явитися на сцені в гримі і костюмі головної героїні "Аватара". "За перекладача" у "інопланетянки" повинен був стати інший відомий комедійний актор Бен Стіллер.

Після виголошення промови на мові На"ві Коен повинен був розстібнути вечірню сукню і показати, що він чекає дитину, яка є плодом любові з Джеймсом Кемероном ".

Продюсер Білл Меканік, який особисто знає режисера, подумав, що Кемерон може не зрозуміти жарт і покинути церемонію на очах гостей і мільйонів глядачів.

Варто відзначити, що раніше продюсери планували довірити Коену ведення всієї церемонії, однак керівництво Кіноакадемії наклало вето на цю ідею, вважаючи її надто радикальною.

Нагадаємо, що "Аватар" претендує на дев"ять нагород американської Кіноакадемії. Лауреати премії стануть відомі 7 березня 2010 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Британського коміка не пускають на "Оскар", щоб він не образив "Аватар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі