пʼятниця, 27 червня 2008 12:24

Британський студент створив перший в світі велосипед з картону (ФОТО)

 
21-річний житель британського Стокпорта Філ Брідж створив перший в світі робочий прототип картонного велосипеда. Ця розробка, упевнений британець, дозволить зробити велосипед популярнішим засобом пересування. Насамперед, за рахунок дешевизни, повідомляє TheTelegraph.

Рама велосипеда, повністю зроблена з картону, коштує всього 3 фунти стерлінгів. Колеса, педалі і ланцюг збільшать вартість картонного велосипеда до 15 фунтів.

За словами Бриджа, британці не хочуть купувати велосипеди через те, що в середньому подібний транспортний засіб коштує декілька сотень фунтів. Що дуже дорого для людини, яка не почне користуватися велосипедом щодня. Окрім дешевизни, у розробки Бриджу є ще дві незаперечні переваги: це непривабливість для злодіїв і мінімальний вплив на навколишнє середовище.

Британець стверджує, що його транспортний засіб здатний витримати велосипедиста вагою до 76 кілограмів і не розвалиться під час дощу. Відзначимо, що в Росії велосипед "Десна" у відмінному стані можна купити майже за ті ж гроші, що і поки не запущений в серійне виробництво велосипед з картону.

Зараз ви читаєте новину «Британський студент створив перший в світі велосипед з картону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі