середа, 07 березня 2007 11:41

Британський садомазохіст примусив коханку зарізати дружину

Колишній британський держслужбовець наказав коханці убити власну дружину, вручивши їй ніж, який вони використовували в садомазохістських оргіях. 37-річний Стівен Марш відправив своїй дружині SMS-повідомлення з паба, в якому попросив не закривати двері їхнього будинку, щоб він міг увійти.

Зарізавши місіс Марш, Ребека Харріс також послала своєму коханцеві SMS, в якому написала: "Вона кричала і боролася! Мене всю трясе". 29-річна Харріс зізналася у вбивстві і свідчила на процесі на користь звинувачення.

Стівен Марш заперечує звинувачення у вбивстві. Суду присяжних показали домашнє порновідео садомазохістських оргій між Харріс і Маршем. Присутні дивилися його в повній тиші, оскільки на відео Харріс отримує неймовірне задоволення від того, як Марш ріже її руки і стегна кухонним ножем, яким вона потім зарізала його дружину.

Прокурор Х"ю Девіс повідомив, що Стівен зустрів свою дружину, коли вони разом працювали в Адміралтействі в Лондоні. Потім сім"я переїхала в місто Суонси, де в колишнього держслужбовця з"явилася коханка. Разом вони вирішили убити дружину Стівен, яка заважала їхнім "любовним утіхам".

У ніч вбивства в липні 2006 року Марш зустрівся зі своїм другом в іншому в пабі, щоб забезпечити собі алібі. Він послав своїй 37-річній дружині SMS: "Залиш двері відкритими, щоб я міг потрапити в будинок".

Харріс пробралася в будинок до Марш, з ножем для оброблення м"яса піднялася в спальню, де нанесла дружині свого коханця 16 ножових поранень. Тіло жінки знайшли на підлозі. З її грудей стирчав той самий ніж, повідомляє factnews.

Зараз ви читаєте новину «Британський садомазохіст примусив коханку зарізати дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі