середа, 10 жовтня 2007 18:19

Британський принц Уїльям в 2008 році пройде службу в авіації і флоті

Британський принц Уїльям наступного року поступить на службу в Королівські ВМС і ВВС, повідомив в середу представник Кларенс-Хауса - офіційної резиденції принца Уельського і його сім"ї.

Ознайомлення з сучасним станом британських ВВС і військового флоту покладене 25-річному принцові по статусу спадкоємця престолу.

Крім того, принц нарешті зможе реалізувати свою давню мрію - навчитися керувати літаком. Свого часу у ВВС також служив його батько, принц Чарльз, а дядько, принц Ендрю, був пілотом під час Фолклендської війни.

Уїльям поступить у ВВС вже в січні 2008 року - коли завершиться рік його служби в елітному полку Blues and Royals - і проведе там чотири місяці. Служба у флоті почнеться влітку наступного року.

Після цього Уїльям приступить до виконання ряду церемоніальних обов"язків члена королівської сім"ї Великобританії.

Молодший брат Уїльяма, 23-річний принц Гарі, на відміну від брата що вибрав для себе кар"єру військового, вже є командуючим підрозділом Blues and Royals, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Британський принц Уїльям в 2008 році пройде службу в авіації і флоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі