неділя, 20 травня 2007 10:07

Британський МЗС запідозрили в бажанні заморозити справу Литвиненко

Британський таблоїд News of the World стверджує, що міністр закордонних справ Великобританії Маргарет Беккет рекомендувала не пред"являти звинувачення у справі про вбивство Олександра Литвиненко, щоб не псувати відносини Лондона з Москвою. Газета посилається на джерела в прокуратурі.

У зв"язку з публікацією глава Королівської прокуратури Великобританії Кен Макдональд виступив із спеціальною заявою, в якій спростував це повідомлення. За його словами, рішення у справі ще не ухвалене, і прокуратура продовжує вивчати докази.

Нагадаємо, що колишній співробітник ФСБ Олександр Литвиненко помер 23 листопада 2006 року в Лондоні від отруєння радіоактивним полонієм-210. Підозри в організації вбивства Литвиненка впали на російських підприємців Андрія Лугового та Дмитра Ковтуна, які зустрічалися з покійним в день його отруєння. Офіційно вони проходять у справі як свідки і повністю заперечують свою причетність до смерті колишнього співробітника ФСБ, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британський МЗС запідозрили в бажанні заморозити справу Литвиненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі