пʼятниця, 21 листопада 2008 11:29

Британський міністр пропонує суворі закони проти банків

Британський міністр пропонує суворі закони проти банків

Канцлер Міністерства фінансів Британії Алістер Дарлінг погрожує прийняти новий закон, який примусить банки давати позики малому бізнесу за конкурентною відсотковою ставкою.

Працівники казначейства, як повідомляють, взялися за розгляд суворих нових законів, що обмежать відсоткову ставку, призначену банками.

Представники малого бізнесу поскаржилися Гордону Брауну та Алістеру Дарлінгу на їх вчорашній зустрічі, що на сьогодні вони зіштовхнулися з різким збільшенням вартості позики, яке слідувало світовій кредитній кризі.

Наступного понеділка уряд Британії має ввести нову схему гарантії малому бізнесу банківських позик. Міністерство фінансів тиснутиме на банки, беручи участь у кредитуванні малого бізнесу за конкурентною відсотковою ставкою. Якщо подібна схема не спрацює, міністр фінансів готує суворіші заходи проти банків.

"Банки мають зрозуміти, що повинні чесно поводитися зі своїми клієнтами. Ми не збираємося поки вводити обмежувальні закони, проте міністр не збирається зійти зі свого шляху," - заявляє представник міністерства. За матеріалами Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Британський міністр пропонує суворі закони проти банків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі