пʼятниця, 27 червня 2008 16:27

Британський мільярдер звинуватив французького міністра у хабарництві

Французький міністр вимагав у британського мільярдера Річарда Бренсона хабар  на суму, еквівалентну мільйону євро. Підприємець намагався отримати дозвіл на роботу своїх магазинів на Єлисейських полях у неділю. Про це, як повідомляє AFP, заявив сам Бренсон в інтерв"ю французькому діловому журналу Capital.

Імені міністра підприємець не назвав і заявив, що відмовився дати хабар. Як уточнює агентство, на початку 1990-х компанія Бренсона Virgin, що продавала фільми, музику і книги, була оштрафована за неодноразове порушення заборони на роботу у неділю. Проте в грудні 1993 року новий закон дозволив відкриватися в ці дні магазинам, в яких продавалися товари культурно-побутового призначення.

За словами Бренсона, він розповів про події вищому керівництву країни. Йому порадили публічно не говорити про це і дочекатися чергових перестановок в уряді. Через декілька місяців, підкреслив підприємець, він досяг свого, оскільки був ухвалений новий закон, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британський мільярдер звинуватив французького міністра у хабарництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі