вівторок, 25 березня 2008 14:19

Британський мільйонер працює в "Макдоналдс"

Британець Люк Піттард, що виграв два роки тому 1,3 мільйона фунтів стерлінгів в лотерею, повернувся на роботу в "Макдоналдс".

25-річний Піттард пояснив своє рішення тим, що скучив за колегами, з якими дуже здружився під час роботи в ресторані в Кардіффі. Зарплата британця, що займається навчанням персоналу, складала 5,85 фунтів на годину.

"Там стільки знайомих облич. Коли я вийшов на роботу, я відчув, що повернувся до старих друзів", - зізнався Піттард. "Я ще дуже молодий, а певна кількість важкої роботи ще ніколи нікому не шкодила", - додав він. Дружина новоспеченого мільйонера заявила, що розуміє його і повністю підтримує.

Піттард виграв джекпот в Національній британській лотереї в липні 2006 року. Отримавши гроші, британець і його наречена, що також працювала в "Макдоналдс", звільнилися з ресторану. Пара зіграла весілля на Канарських островах і придбала будинок за 230 тисяч фунтів стерлінгів, повідомляє ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Британський мільйонер працює в "Макдоналдс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі