пʼятниця, 19 жовтня 2007 16:57

Британських дітей посадили за забитого каменями чоловіка

П"ятеро британських хлопчиків у віці від 12 до 14 років засудили до двох років ув"язнення за вбивство чоловіка, якого вони забили каменями.

Ернест Нортон був убитий в лютому 2006 року в досуговом центрі міста Еріт в графстві Кент. Він грав в крикет зі своїм сином, коли група хлопчиків напала на нього, викрикуючи образи і кидаючись каменями. Два камені потрапили Нортону в голову, роздробивши скулу. Після цього у чоловіка трапився серцевий напад, і він помер.

Молодшому з нападаючих було 10 років. Всіх п"ятеро визнані винними в ненавмисному вбивстві і порушенні громадського порядку.

В ході слідства стало відомо, що хлопчики були членами вуличної банди і зібралися в центрі для того, щоб побитися з іншою бандою.

Один з обвинувачених, втім, показав, що кидав камені не в чоловіка, а в стовпчик крикетної хвіртки, намагаючись "заради сміху" зіпсувати Нортону і його синові гру, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Британських дітей посадили за забитого каменями чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі