четвер, 31 травня 2007 19:17

Британські спецслужби вважають заяви Лугового "димовою завісою"

Секретна розвідувальна служба Великобританії МІ-6 відреагувала в четвер увечері на заяви російського бізнесмена Андрія Лугового, зроблені їм на прес-конференції в Москві.

Луговий повідомив, що екс-офіцер ФСБ Олександр Литвиненко працював на британські спецслужби і намагався завербувати для роботи на них самого Лугового. Бізнесмен, обвинувачений владою Британії у вбивстві Литвиненка, вважає, що до вбивства могли бути причетні як британські спецслужби, так і опальний російський олігарх Борис Березовський, що живе у Великобританії.

Британські спецслужби рахують заяви Лугового "димовою завісою", що створюється з метою відвернути увагу від британського запиту про екстрадицію росіянина, обвинуваченого британською владою у вбивстві Литвиненка. Твердження ж про те, що самі спецслужби "приклали руку" до усунення екс-офіцера ФСБ в МІ-6 назвали "сміхотворними".

У свою чергу, підприємець Борис Березовський, що живе у Великобританії, заперечує свою причетність до британської розвідки. "Британським спецслужбам добре відомо, що я не віношусь до жодного із списків, ні до якої організації, включаючи МІ-6", - сказав Березовській, коментуючи заяву Андрія Лугового про те, що Березовський завербований британськими спецслужбами, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Британські спецслужби вважають заяви Лугового "димовою завісою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі