неділя, 13 травня 2007 16:54

Британські солдати купують руді перуки через принца Гарі (ФОТО)

 
Дванадцять військовослужбовців, з яких складається підрозділ спадкоємця британської корони принца Гарі, на знак солідарності зі своїм командиром вирішили перетворити свою зовнішність. Вони скуповують перуки рудого кольору, для того, щоб рудий Гарі не надто виділявся на загальному фоні в ході бойових операцій в Іраку. Ця ідея, на думку солдатів, повинна ввести в оману екстремістів, які неодноразово повідомляли про свої наміри викрасти його високість.

Попередньою ініціативою військових підрозділу, де командує принц, була оптова закупівля футболок з написом "Я-Гаррі". Двадцятидвохрічний рудоволосий лейтенант Гарі Віндзор оцінив таке ставлення до власної персони к "миле і приємне", а жарт солдатів як кумедний.

30 квітня Головнокомандуючий армії Великобританії генерал сер Річард Даннат заявив, що ухвалив особисте рішення направити принца Гарі в якості військовослужбовця до південного Іраку, повідомляє Сегодня, з посиланням на The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Британські солдати купують руді перуки через принца Гарі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі