пʼятниця, 14 грудня 2007 14:10

Британські принци Уільям і Гарі сходили на стриптиз

Британські принци Уільям і Гарі сходили на стриптиз

Молоді нащадки королівської сім"ї спеціально узяли відгул з армії, щоб разом з друзями сходити на кабаре-шоу Medium Rare, що проходило в одному з клубів Лондона.

Принци відкрили роти від подиву, коли на сцену вийшли американські сестри танцівниці "Вау Вау", і трохи поперхнулися коктейлями з горілкою, коли свій виступ почала французька стриптизерка Ла Галу.

Один з очевидців розповів: "Коли вишли сестри Вау Вау, Уільям і Гарі виглядали приголомшеними. Ці дівчата дуже спортивні і показували свої акробатичні вправи просто перед ними. З пригашеним світлом атмосфера була дуже збудлива".

"Це вам не чаювання з королевою. Обоє хлопців були вражені всіма цими сексуальними трюками і весело сміялися. Випили вони декілька коктейлів Smirnoff", - додав він.

Проте спеціально для принців шоу було зроблено не таким відвертими. "Зазвичай Ла Галу оголяє груди і все інше. Але ради принців вона проявила скромність", - сказало джерело.

Після шоу друзі пішли в нічний клуб Boujis в Кенсингтоне, де Уїльяма чекала його подруга Кейт Міддлтон, повідомляє factnews.ru .

Зараз ви читаєте новину «Британські принци Уільям і Гарі сходили на стриптиз ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі