неділя, 03 лютого 2008 14:34

Британські поліцейські розгубили майна на 700 тисяч фунтів

У Великобританії оприлюднений список предметів, втрачених поліцейськими або вкрадених у них. Загальна вартість втраченої власності склала близько 700 тисяч фунтів стерлінгів (півтора мільйони доларів).

У список потрапили три поліцейських собаки, 27 мотоциклів, 50 комп"ютерів, 104 рації, 149 супутникових навігаційних систем, 187 пар наручників, 113 палиць і 141 поліцейський шлемів. Серед незвичайних пропаж - одна картонна і дві металеві фігури поліцейських, манекен для одягу, матрац, телевізор, а також рулон туалетного паперу, вказана в списку вартість якого складає 50 пенсів.

Представники поліції визнають, що іноді крадіжки здійснюють самі поліцейські: у 2007 році двоє лондонських вартових порядку були викриті в крадіжці і відправлені у відставку. Ще одна поширена причина пропаж - бажання громадян добути поліцейський шолом як сувенір, пише TheTelegraph.

Зараз ви читаєте новину «Британські поліцейські розгубили майна на 700 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі