вівторок, 12 червня 2007 14:36

Британські пассажири літатимуть без багажу

У Великобританії пропонують позбавити авіапасажирів від черг в аеропортах, запропонувавши їм літати без багажу. Ці плани обговорюватимуться на парламентській конференції за участю керівників Міністерства транспорту і оператора британських аеропортів British Airports Authority.

Нова система припускає, що багаж забиратиметься прямо з будинку або готелю і доставлятиметься до місця призначення окремо від пасажира. Це дозволить значно скоротити час на реєстрацію в аеропорту. Крім того, економія на пальному дозволить авіакомпаніям знизити ціни на квитки в середньому на 30 фунтів стерлінгів.

Багаж перевозитимуть вантажними літаками. Контроль над його доставкою здійснюватиметься з використанням таких же комп"ютерних технологій, які використовуються кур"єрськими поштовими службами.

Приблизні розцінки за доставку 30-кілограмової валізи з Великобританії до Франції складають 69 фунтів, в США - 129 фунтів, а до Австралії - 319 фунтів. Очікується, що за рахунок ефекту масштабу вартість послуги знизиться до 20 фунтів, пише газета The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Британські пассажири літатимуть без багажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі