неділя, 01 квітня 2007 16:45

Британське посольство в Тегерані закидали саморобними бомбами

На території посольства Великобританії в Тегерані відбулося кілька вибухів. Один з очевидців розповів, що в будівлю представництва кинули вісім невеликих саморобних бомб. В результаті вибухів ніхто не постраждав, будівлі не заподіяно жодного збитку.

Поряд з посольством відбувається студентська демонстрація проти британських моряків, які були захоплені іранськими військовими у звинуваченні в порушенні іранського кордону. Біля воріт посольства зібралися близько 100 чоловік. Один з очевидців повідомив, що учасники акції влаштували невелику сутичку з поліцейськими, що оточили будівлю.

У демонстрації беруть участь близько 200 чоловік. Вони вимагають суду й покарання для захоплених британських моряків. Серед гасел є такі як "Смерть Британії!". Студенти запускають фейєрверки в будівлю посольства, повідомляє, з посиланням на агентство Reuters, Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британське посольство в Тегерані закидали саморобними бомбами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі