середа, 11 квітня 2007 10:35

Британська влада боротиметься зі шкільними хуліганами подарунками

Британський уряд запропонував преміювати шкільних хуліганів цінними подарунками за хорошу поведінку. Як заохочення пропонується збільшувати перерви, повідомляти батьків про хорошу поведінку їхніх дітей, дарувати компакт-диски, квитки в кіно, плейєри і навіть гірські велосипеди. "Система заохочення - це найкращий спосіб примусити хуліганів поводитися належним чином", - затверджується в документі. Крім того, в Міністерстві освіти сподіваються, що новий підхід до складних підлітків допоможе поліпшити взаєморозуміння між школами і тими батьками, які втомилися отримувати від вчителів скарги на своїх дітей.

Офіційні дані свідчать про зростання числа дітей, виключених з шкіл. Проте не всі вірять у те, що ініціатива уряду допоможе в боротьбі зі шкільним хуліганством. Експерти в області освіти назвали пропозицію "абсурдною". На їхню думку, школярі тепер чекатимуть призів за хорошу поведінку. А вчителя закликають до посилювання дисципліни в школах, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британська влада боротиметься зі шкільними хуліганами подарунками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі