вівторок, 17 червня 2008 15:48

Британська поліція розшукує сина шведського мільярдера

Британська поліція намагається розшукати 44-річного Ханса Крістіана Раусінга (HansKristianRausing), сина засновника шведської компанії TetraPak, статки якого оцінюються в $10,8 мільярда. Сина бізнесмена підозрюють у скоєнні ДТП, після якого він зник.

Інцидент встався в минулу неділю, 15 червня, на заході Лондону. Спочатку в поліцію звернувся водій, який заявив, що в його машину врізався автомобіль AudiQuattro, який виїхав з місця події. Протягом п"яти хвилин поступило повідомлення, що по одній з основних лондонських магістралей рухається той самий автомобіль, водій якого здійснює на дорозі безладні маневри.

Було встановлено, що машина належить Раусінгу-молодшому. Поліцейські прибули до нього додому в Челсі, щоб розпитати про інцидент, але не застали його будинку.

Раусінг і його дружина Єва в квітні цього року були заарештовані за підозрою у володінні забороненими сильнодіючими наркотиками, але потім випущені під заставу. Суд у цій справі повинен відбутися в липні. Єва Раусінг була затримана при спробі пронести наркотики в посольство США в Лондоні, а при обшуку будинку у подружжя були виявлені запаси крека і героїну.

Раусінг і його дружина вважаються колишніми наркоманами і не приховують, що познайомилися один з одним в реабілітаційному центрі в США, уточнює шведське видання TheLocal. Вони заявляють, що покінчили з шкідливою звичкою і вже пожертвували гроші декільком британським реабілітаційним центрам, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Британська поліція розшукує сина шведського мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі