середа, 06 серпня 2008 11:13

Британська пара повінчалася на крилах літаків (ФОТО)

Пара британських екстремалів повінчалася на крилах літаків, що піднялися на висоту 1000 футів (близько 300 метрів). Про це в середу пише газета TheTelegraph.

У церемонії, яку тричі довелося відкладати через невідповідну погоду, брали участь три літаки. На одному з них був закріплений 24-річний наречений Даррен Макуолтерс, на другому - 23-річна наречена Кеті Ходгсон, а на третьому - священик Джордж Брінгхем.

Кеті Ходгсон під час польоту була одягнена в традиційну весільну сукню. А ось кільцями пари обмінялася вже на землі, перш ніж перейти до вечірки.

67-річний Джордж Брінгхем заявив, що під час церемонії йому не було страшно. За його словами, він вже брав участь в чомусь подібному вісім років тому.

Заручини Макуолтерса і Ходгсон пройшли в Бразильських джунглях. У звичайному житті Макуолтерс працює фітнесс-інструктором, а його дружина - листоношею.

Зараз ви читаєте новину «Британська пара повінчалася на крилах літаків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі