понеділок, 31 березня 2008 17:34

Британська авіакомпанія найняла пасажирів для перельотів

Англійська авіакомпанія Flybe найняла 172 людини для того, щоб вони літали літаками компанії по напряму Дублін-Норвіч, повідомляє AFP. На такий крок компанія була вимушена піти для того, щоб уникнути штрафних санкцій з боку аеропорту в Норвічі у розмірі 280 тисяч фунтів стерлінгів (560 тисяч доларів).

Згідно з контрактом, укладеним між Flybe і норвічським аеропортом, до 31 березня 2008 року авіакомпанія повинна була доставити в аеропорт в Норвічі 60 тисяч пасажирів. Flybe доставила 136 тисяч пасажирів, проте згідно з  одним з пунктів договору 15 тисяч чоловік повинні були прилетіти з Дубліна. За словами комерційного директора FlybeМайка Раттера, цей пункт прописаний в дужках і дрібним шрифтом, через що його просто не помітили.

Для того, щоб досягти потрібної відмітки Flybe не вистачає 172 людини, яких компанія і найняла, щоб вони здійснювали польоти з Дубліна в Норвіч і назад. Кожному з них авіакомпанія надає можливість безкоштовного перельоту і безкоштовний доступ до бару на борту літаків. Крім того, кожному з них Flybe платить 40-60 фунтів стерлінгів.

І у авіакомпанії, і в норвічському аеропорті подібний крок називають абсурдним. Крім того, керівництво аеропорту в Норвічі оголосило про те, що ці 172 людини не будуть зараховані як пасажири авіакомпанії, оскільки вона є їхнім працедавцем. До півночі 31 березня залишається декілька годин. Чи вдасться Flybe виконати свої зобов"язання, поки не відомо, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британська авіакомпанія найняла пасажирів для перельотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі